Bosch service logo

Kløvervej 73B - 6100 Haderslev

For everything your car needs.

Bosch Car Service i Haderslev


Nyt testudstyr fra BOSCH giver LAB Car service, brugtbilkøberen, ekstra sikkerhed for, at bilens elektriske anlæg er sundt.
    
Tryghed er vigtigt, når man handler brugt bil, fordi fejl på bilen ikke altid lader sig afsløre ved en prøvetur og et "spark på dækket"
De fleste fejl på nyere biler finder man i den avancerede elektronik. Den kan rumme skjulte fejl, der måske først dukker op et stykke tid efter bilkøbet.
Det er alvorligt, når man betænker, at bilen er den næststørste investering efter boligen. Alligevel må køberen af en brugt bil ofte nøjes med at stole på forhandlerens ord, mens køberen af et hus også har en tilstandsrapport at støtte sig til.

Elektronisk Tilstandsrapport

Med avancerede testudstyr fra BOSCH - kaldet en FSA-tester - kan LAB Car service foretage en gennemgribende undersøgelse af hele bilens elektriske system.   
FSA-testeren gør alle usynlige fejl synlige. De står nemlig i den rapport, som automatisk bliver udskrevet efter testen. Værkstedet udbedrer herefter fejlene og udskriver en ny og fejlfri tilstandsrapport.
Med denne rapport i hånden får køberen hos LAB Car service, vished for, at køretøjets elektriske anlæg er testet og fundet iorden. Der venter altså ingen ubehagelige overraskelser eller regninger bag det næste hjørne.