Bosch service logo

Kløvervej 73B - 6100 Haderslev

For everything your car needs.

Hvem er vi?


Med rigtig mange års erfaring i bilbranchen har vi set lidt af hvert, når det kommer til biler. Det giver os en solid ballast når vi skal tage hånd om din bil. Hvad enten det drejer sig om, service reparation, klargøring til syn, servicering af dit aircondition-anlæg, eller der skal monteres ekstraudstyr i bilen.
Har din bil fået den nødvendige rustbehandling? Hos LAB Car service kan vi tilbyde en rustbeskyttelse i høj kvalitet, og mens vi laver bilen, kan du passe dine ærinder i en lånebil.
Vi har original testere og BOSCH testere, så vi stort set kan fejludlæse på alle bilmærker, også de mere specielle mærker.:
Audi, VW, Seat, Skoda, BMW, Mercedes, Volvo, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Porsche, Maserati eller Ferrari.
Som medlem af Bosch Car Service lever vi op til skrappe krav og forventninger. Blandt andet yder vi 2 års reklamationsret på reservedele og udført arbejde. Vores medarbejdere gennemfører konstant videreuddannelse, så de altid er up to date med nyeste teknologi og udvikling.
 

Beliggenheden er ikke altid afgørende for succes indenfor autoreparation og service

 
Dette beviser Lillelund Auto til fulde. Selv om værkstedet startede i de landlige omgivelser på ejendommen ved navn "Lillelund", har kvalitetsbevidsthed og teknisk kunnen gjort Lillelund Auto til et velbesøgt værksted. Kunderne kommer langvejs fra, og mund-til-mund metoden har været en stor succes på stedet.
 
Siden starten i 1990, er der sket store forandringer. Som en moderne servicevirksomhed investerer vi løbende i videreuddannelse og avanceret testudstyr, så  vi altid er på forkant med udviklingen. Det gør at vi kan servicere ældre biler såvel som fabriksnye modeller af alle mærker.
 
I 2008 flyttede værkstedet til nye, store lokaler på Kløvervej 73 B i Haderslev. Efter udvidelse af personale i løbet af de seneste år, står Lillelund Auto i dag stærk i konkurrencen om kundernes behov for et værksted med både rødder i traditionel mekanikerviden og moderne computerteknik.
 
Vores værksted er i konstant udvikling, og vores faglige stolthed og glæde ved arbejdet smitter af på den service, vi yder til vores kunder.
 
1 januar 2018 kom der flere kræfter til, Borks Automobilforretning er nu blevet en del af teamet og vores nye fælles navn er LAB Car service.
 
Fra Borks Auto kommer der nogle kompetente langvarige medarbejdere til teamet. Indehaveren der har haft sit virke på flere værksteder siden 1990, blev selvstændig med overtagelsen af Borks Auto 1/7-2005 sammen med sin kone. Idag drives LAB Car service altså af 2 ægtepar, Bjarne og Anette fra Lillelund Auto og Arne og Susanne fra Borks Auto, og sjovt nok har vi alle det samme efternavn "Knudsen".