Bosch service logo

Kløvervej 73B - 6100 Haderslev

For everything your car needs.

Autoværksted i Haderslev


Velkommen til vores moderne og topudstyrede autoværksted beliggende på Kløvervej 73B i Haderslev.

Her løser vi din autorelaterede opgave uanset omfang, såvel som at vi gør alt inden for salg, finansiering, leasing af biler. Derudover tilbyder vi også rustbeskyttelse af din bil, ligesom at du hos os finder et skadecenter, skulle uheldet være ude.

Vores vigtigste mission er at give dig en god oplevelse. Derfor investerer vi løbende i det nyeste udstyr og holder os ajour med den nyeste viden – alt sammen så du trygt kan aflevere din bil hos os.
Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig om din opgave, og derfor er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 74 58 29 12.

Lokalt Bosch Car Service autoværksted i Haderslev


Hos LAB Car service får du et certificeret Bosch Car Service-autoværksted. For dig betyder det fuld tryghed, når du kører din bil til service eller reparation hos os.
Som Bosch Car Service-værksted er vores fornemste opgave at leve op til Bosch’s serviceløfter. Det betyder, at du hos LAB Car service altid får:

•    Service og reparation af højeste kvalitet
•    Alt hvad din bil behøver
•    Rimelighed og gennemsigtighed
•    Pålidelighed og rettidig omhu
•    Personlig, jordnær og engageret service
 

Vi tester også dieseldyser

Har du en dieselbil, kan vi teste dieseldyserne, så du er sikker på, at de yder, som de skal, og sikre den bedst mulige brændstoføkonomi.

Kontakt os i dag

Vi er altid klar på at tale om netop din opgave. Derfor er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 74 58 29 12.