Bosch service logo

Kløvervej 73B - 6100 Haderslev

For everything your car needs.

Autoservice i Haderslev


På vores topmoderne autoværksted får din bil et grundigt autoservice, og vi garanterer dig, at vi kommer hele vejen rundt ved hvert enkelt serviceeftersyn. Du får således altid en bil tilbage, der er i tiptop stand.

Uanset om du kører i en lille, mellem eller stor bil, har vi udstyret og kompetencerne til at foretage service på din bil. Vi foretager altid autoservice efter din bilfabrikants forskrifter og gennemgår de punkter, der er i din servicebog. Det betyder, at du beholder fabriksgarantien på din bil – såfremt der stadig er garanti på den – og du får naturligvis et stempel i din servicebog.
Finder vi dele, der behøver udskiftning eller reparation under serviceeftersynet, tager vi altid fat i dig, inden vi foretager os noget. Det er din tryghed for, at du aldrig vil opleve ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning, når du får foretaget et autoservice her hos os. Du kan derfor trygt aflevere din bil hos os.

Ring gerne på telefon 74 58 29 12 og bestil tid til et serviceeftersyn på din bil. Uden for vores åbningstid er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Derfor bør du overholde serviceintervallerne

Der er en række rigtig gode grunde til at overholde serviceintervallerne. Først og fremmest øger du din egen og dine medpassagerers sikkerhed, fordi regelmæssig service på bil hjælper med at fange eventuelle problemer, før de opstår.
Dernæst er regelmæssig autoservice din sikkerhed for, at vi smører alle bevægelige dele og tjekker væsker på din bil, og det mindsker din risiko for slitage, der kan føre til pludselige nedbrud.
Hvor om alt er, så er det en fordel at overholde service og få servicebogen udfyldt, hvis du en dag vil sælge din bil. Din bil er nemlig meget mere værd med en komplet servicebog.

Book tid til autoservice i Haderslev hos LAB Car service

Vi er klar til at give din bil et grundigt serviceeftersyn på vores værksted i Haderslev. Derfor er du meget velkommen til at ringe på telefon 74 58 29 12 eller skrive via vores kontaktformular og forespørge på ledige tider.