Bosch service logo

Kløvervej 73B - 6100 Haderslev

For everything your car needs.

Sporing


Få sporing af din bil, der optimerer din brændstoføkonomi og forlænger dine dæks levetid

Sporing af din bil er sommetider nødvendigt, fordi din bils styretøj med tiden kommer ud af sporing - for eksempel, hvis du kører meget på ujævne veje, eller har ramt en kantsten.

På en bil, som ikke sporer korrekt, er hjulvinklen ikke som bilfabrikken foreskriver, og det skaber mere modstand, når du kører. Øget modstand resulterer i, at motoren skal arbejde mere, og den forkerte hjulvinkel gør, at dækkene bliver slidt forkert og meget hurtigere.

En sporing af din bil vil også give dig en langt bedre køreoplevelse, fordi dit styretøj nu er justeret optimalt i forhold din bil. Vi har topmoderne udstyr, der gør os i stand til at foretage en 3D-udmåling af styretøjet.

Dette giver præcise måleresultater, og det giver en sikkerhed for, at styretøjet er justeret optimalt, efter at der er foretaget en sporing af bilen.

Hvorfor kan der være brug for en sporing?

Årsagen til, at der er behov for, at få foretaget en sporing af din bil, kan for eksempel være, at du har ramt en kantsten, så dit styretøj er blevet slået ud af korrekt indstilling, et hul i vejen kan være nok!

Det kan også være, at din sporing er røget på grund af ganske almindelig slitage på din bils affjedring eller styretøj. I alle tilfælde er vi klar til at foretage en sporing af din bil. På kort tid har vi en komplet testrapport med alle relevante værdier – så du kan køre med de helt korrekte styretøjsindstillinger.

Kontakt os og lad os tage en snak om sporing af din bil

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, der handler om sporing af din bil. Ring 74 58 29 12.